dinsdag 12 mei 2009

Lavendelkleurige bh eindelijk af!


Ik zit al een tijd op lingerieles bij Atelier Passionnel in Pijnacker. Het is er altijd beregezellig. Nu ben ik al een tijdje bezig om mijn zelfgetekende bh volgens de methode van Danckaerts goed passend te krijgen maar dat valt zelfs met hulp nog niet mee helaas! Ik heb een grotere maat en vind al snel bandjes of beugels niet lekker zitten. Deze lavendelkleurige bh zit ook nog niet 100% goed maar komt al een eind in de goede richting. Vooral middenvoor krijg ik hem niet goed aansluitend aan de huid. Misschien heeft er iemand nog tips? Toch vind ik hem erg mooi geworden en laat ik hem gewoon lekker zien.

I am following lingerieclasses for almost a year now. It is so much fun. I drew my own brapattern following the method Danckaerts. Even with help it doesn't fit perfect unfortunately. The bra is lavender colored. In the midfront it doesn't fit close to my skin. Does anyone have tips for me? Still I like the bra very much and I wanted to show it to you.

3 opmerkingen:

 1. Hi Linda, zag je op de sew along. Ik heb je meteen toegevoegd op mijn blog. Groetjes en veel naaiplezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. That's a pretty bra, Linda! Thanks for sharing.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Linda,
  Mooie bh, ik hou ook van paars tinten.
  Je zei dat je het mv-pandje niet sluitend krijgt. Misschien helpt het als je het mv-pandje niet recht (hoek 90 graden), maar bv 1 cm naar binnen toe tekenen. Het kan ook helpen als je de bovencup 1 cm extra geeft. Ik teken meestal mijn mv niet te hoog. Maar dat geldt niet voor iedereen. Ik hoop dat je er iets mee kunt.
  groetjes Diana

  BeantwoordenVerwijderen